Konstutställning i The Gallery: "Dia de Muertos"

av Luis Buenrostro
23 oktober – 11 november

Välkommen att njuta av Luis nya samling på Gothia Towers, The Gallery. ”Dia de Muertos” (omfamna livet) är en samling av olja på dukmålningar som representerar känslor, drömmar, tankar, upplevelser som kan provocera eller identifiera oss under några stunder av våra liv, oavsett vem vi är eller vart vi kommer ifrån.

Luis Buenrostro Gothia Towers

Luis Buenrostro
Att måla konst är en förlängning av min själ för att dela mina känslor, upplevelser, drömmar, tankar, reflektioner, idéer med andra. Från en abstrakt till en figurativ målning beroende på tema.
Flyttade till Stockholm 2006 från Mexiko. Jag jobbar mestadels med olja på duk men under mina första år på 90-talet började jag med akryl på duk. Måleri, eller all form av konst, är djupt för mig och jag tar det aldrig för givet. Jag är alltid öppen för nya tekniker och idéer för att experimentera.
Läs mer om Luis Buenrostro >>

Instagram: @luisbuenrostroart
Email: [email protected]
Mobil: 0708-582762