Konstutställning i The Gallery: Art can save us

Malin Årsbog: Art can save us
16 november-6 januari

Välkommen att chilla in julen med oss! Den 16 november inviger vi Christmas at Gothia Towers. På programmet står massor av happenings men också en stund för återhämtning… Här i The Gallery kan du uppleva, hämta andan och få ny energi av Malin Årsbogs konst. Kom in och landa i vår lugna juloas, sitt kvar en stund och njut av konsten. Sen är du redo att ta dig an julstressen på ett helt annat sätt.

Malin, vad betyder julen för dig?
– Julen innebär stress och flängande för många och ofta även för mig. Men jag brukar blanda in olika tillfällen att återhämta mig genom att måla. Målandet har en lugnande effekt och det är konsten som fortfarande grundar mig när jag känner press och stress komma krypandes. Antingen sätter jag igång en stor målning och drar stora drag med penseln, eller så tar jag fram ett litet akvarellblock och låter färgerna blandas i varann. Jag har många målningar igång samtidigt och försöker alltid hitta ett ärende in i min ateljé.

Kom och vernissagemingla & träffa Malin

Den 16 november kan du träffa Malin i The Gallery, 17.00-20.00. Vernissage med tema: Purpose.
Passa på då att få en ”purpose-note” från vår energiurna – nästan som en fortune cookie – så klart med något positivt, det lovar vi!
P.S Mitt i höst-och julstressen erbjuds även en stunds återhämtning mitt i konstens The Gallery, omgiven av Malins konst. Helen Jansson, yogainstruktör på Upper House Spa erbjuder 10 minuters avslappningsövningar måndagar och torsdagar. Läs mer >>

Om Malin
Malin Årsbog är en göteborgsbaserad konstnär med en bakgrund som ingenjör. För ett par år sedan gjorde hon upp med alla måsten och satsade på det hon verkligen ville och behövde göra, att uttrycka sig genom konsten.
Hon målar stora tavlor i olja eller akryl med abstrakta motiv. Inspirationen till målningarna kommer från färger, strukturer, väggar och kombinationer som sätts samman med titlar som symboliserar den livsresa hon gör.

Läs mer: www.malinarsbog.se
Instagram: @malinarsbogart
Facebook: Malin Årsbog Art
Tel: 0705-18 29 35