• Gothia Towers
  • Gothia Towers entre
  • Gothia Towers Spa

Allt under ett tak

Vad kan vara mer bekvämt än att bo i samma lokaler som evenemanget hålls? Gothia Towers, den perfekta mötesanläggningen, är också ett av Europas största hotell. Här finner du 1 200 smakfullt inredda hotellrum, de flesta med en magnifik utsikt över staden. Inredningen är noga utvald och uppdaterad, med vackra textilier och träslag som ger karaktär. Målet är att du ska trivas, känna dig bekväm och sova riktigt gott.

Vi erbjuder allt från välutrustad komfort till lyxig guldkant, för alla typer av mötesdeltagare: studenter, organisatörer, huvudtalare, styrelseledamöter, utställare och många fler, allt under ett tak.

På 4-stjärniga Gothia Towers och 5-stjärniga Upper House förenar vi kapacitet och praktiskt taget gränslösa möjligheter med personlig omsorg och kvalitet.

I september 2013 öppnade Upper House, högst upp i vårt mittersta torn. Det är ett helt nytt hotell med högsta internationella klass, en restaurang utöver det vanliga och ett exklusivt spa. Allt med en fantastisk utsikt över Göteborg.

Läs mer om våra hotell och olika rumskategorier:
Gothia Towers >>
Upper House >>