Enkelt och flexibelt

Möjligheterna att kombinera stora konferenser med utställningar, posterutställningar, seminarier, nätverksaktiviteter, föreläsningar och mindre möten är praktiskt taget oändliga tack vare den mångsidiga miljön och konceptet ”Allt under ett tak”. En specifik yta med hallar och möteslokaler avsätts för varje enskilt evenemang. Logistiken är enkel men välplanerad. Vi strävar efter att skapa ett naturligt flöde – från frukostmatsal till foajé och möteslokaler – för att inbjuda till många informella möten. De flexibla möteslokalerna kan anpassas och kombineras på olika sätt och inredas därefter.

För att se vår orienteringskarta (pdf), klicka här >>
För att se en översikt över våra möteslokaler och hallar (pdf), klicka här >>
För att se 3D-skiss över Svenska Mässan & Gothia Towers, klicka här >>

Folder – Svenska Mässan & Gothia Towers (pdf), klicka här >>

Unika mötesrum
Våra unika mötesrum

En konferens på 28:e våningen med utsikt över hela stan? Eller kanske ett möte på Upper House kombinerat med ett spabesök? Eller arrangera ditt möte med en alldeles egen entré. Vi har flera unika alternativ för det mindre mötet.

LÄS MER >>

Konferens
Konferens 1-180 personer

Vi har fasta konferenslokaler för mellan 2 och 180 gäster. Men tro för den skull inte att de inte är flexibla. Inte nog med att inredningen i dem kan anpassas till situationen och dina önskemål, de kan också kombineras för större sällskap och speciella ändamål. Läs vidare nedan!

LÄS MER >>

Flexibla
Våra flexibla mötesrum 180-800 personer

Ju större ett möte blir, ju större krav ställs de på de lokaler de ska äga rum i. Våra rum för medelstora och stora mötet är ändamålsenliga och komplett utrustade, men också mycket flexibla. E-, F, G-och H-lokalerna kan använda separat, men också kombineras till helt nya ytor, som också är utmärkta för event och utställningar.

LÄS MER >>

Kongresshallen
Kongresshallen 364-1500 personer

Kongresshallen är en modern lokal för större kongresser och möten. Här finns läktarplatser för upp till 1 500 mötesdeltagare, stor scen med all teknik, loger och tolkrum. Men inte nog med det, på två timmar kan vi göra om hallen till bankettsal för 1 100 sittande gäster, bl a genom att hissa upp läktarna i taket. Lägg till stor foajé och egen entré och du har en unikt flexibel mötelokal, med storkapacitet och perfekt logistik.

LÄS MER >>

Hallar
Hallar & foajéer 300-6000 personer

Våra mötesytor är inte bara rum och hallar, utan också foajéer och stora ytor som ofta används för utställningar av olika slag. Men de kan också vara också perfekta för events, banketter och mingel i riktigt stor skala. B-hallens drygt tiotusen kvadratmeter är perfekt för de största arrangemangen och Kongressfoajén och J-loungen utmärkta för catering och utställningar.

LÄS MER >>