• Bankett
  • Galamiddag
  • Bankett i kongresshallen
  • Delikatess

Mat & dryck

God mat förgyller mötesupplevelsen. Frestande fikabord, läckra luncher och minnesvärda middagar. Vårt generösa utbud av restauranger och festvåningar – med olika specialiteter och profiler – garanterar att du och ditt sällskap får just de måltider ni önskar. Vi har ett brett urval av menyer och använder lokalproducerade råvaror i mesta möjliga mån. Vi kan erbjuda catering för upp till 12 800 personer. Maten anpassas efter alla tänkbara behov, såsom allergi, religion, kultur eller diet.

Skräddarsy din meny tillsammans med vår Executive Chef, Krister Dahl, tidigare lagledare för det Svenska Kocklandslaget och ensam i världen om att ha vunnit fyra guldmedaljer i matlagnings-OS. Det är han som står som garant för att all mat och dryck som serveras under vårt tak – från fikavagnar till gourmetmenyerna på Upper House Dining – alltid håller högsta klass.

Vi har 5 restauranger och barer, 5 festvåningar och ett flertal hallar för olika typer av evenemang. Vi anpassar vårt erbjudande efter dina behov och till ditt förfogande finns lokalerna, scenerna, tekniken och serveringen. För att inte tala om servicen, som formats, finslipats och hårdtestats genom årtionden. Vi hjälper dig hela vägen från idé till framgångsrikt genomförande.


Sociala tillställningar – mottagningar och banketter

 Allt som krävs för att skapa en minnesvärd tillställning!

Vi har allt du behöver för fester och banketter, under ett och samma tak – allt från flexibla lokaler i olika storlekar till mat, dryck och professionell personal. Vi har ett brett urval av menyer och använder lokalproducerade råvaror i mesta möjliga mån. Vi kan erbjuda catering för upp till 12 800 personer. Maten anpassas efter alla tänkbara behov, såsom allergi, religion, kultur eller diet.

Läs mer >>

Gothia Towers publika restauranger

På Gothia Towers har vi flera populära publika restauranger >>