• Upper House Spa Göteborg
  • Upper House GYm
  • yoga
  • massage

Upper House Spa

På vån 18-25 i Tower 2 finner du Gothia Towers 5-stjärniga systerhotell med rymliga rum och sviter, en restaurang som siktar mot stjärnorna och tre våningar Spa med bland annat tillgång till våra pooler, utanpåhängande Champagnepool med glasbotten på 19:e våningen, jet-stream pool, soft pool, Hamam, djungeldusch och mycket mer. Väl värt ett besök!

Som hotellgäst på Gothia Towers erbjuds du 20% rabatt på ord pris på sparitualerna Spa Experience samt klasser i Yoga, Core och funktionell träning.

Spa Experience:

Face eller Body
Måndag-torsdag, hotellgäst 716:- (ord. pris 895:-) 
Fredag-söndag, hotellgäst 876:- (ord. pris 1095:-)

Soul (Face + Body)
Måndag-torsdag, hotellgäst 876:- (ord. pris 1095:-)
Fredag-söndag, hotellgäst 1036:- (ord. pris 1295:-)

Vad är Spa Experience?
Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. Det ljusa, rena i kontrast med det mustiga, exotiska återspeglas i vårt spaområde såväl som i Upper House produkter.
Spa Experience är en sparitual du utför på dig själv i vårt spa och är en upplevelse för alla sinnen. Vid din ankomst får du en necessär med sparitualprodukter, tofflor, badrock och handduk. Handduk och rock får du till låns under vistelsen medan necessären och tofflorna är dina att behålla.
Ta med egna badkläder.

Yoga

På Upper House utövas yoga utifrån en helhetssyn och efter varje individs förutsättningar. Med Göteborgs bästa utsikt kan du utforska den urgamla indiska traditionen på ett modernt sätt. Flera olika yogaformer erbjuds i mån av plats. Förbokning rekommenderas.
Måndag-söndag, hotellgäst 236:- (ord pris 295:-)
Läs mer >> 

Behandlingar för kropp och själ

Läs mer om behandlingarna så som massage, make-up, vaxning, hamam.
(Club Gothia Towers Platinum medlemmar har 10% rabatt på alla behandlingar)
Läs mer >>

 

För att boka Spa & klasser

Kontakta Upper House:
Mail: spa@upperhouse.se
Tel: 031-708 83 25

 

Besöket måste förbokas, tänk på att vara ute i god tid. Uppge ditt bokningsnummer på Gothia Towers för att ta del av erbjudandet som gäller i mån av plats. Åldersgräns för att besöka Upper House Spa är 16 år (i målsmans sällskap). Vårt Spa är kontantfritt. Upper House Spa hittar du på 20:e våningen i mittentornet.

Besök Upper House hemsida >>