Härliga tider på West Coast

Igår var en härlig dag för vår restaurang West Coast!
West Coast blev nominerade till Årets Maritima Gastronomi i White Guide. Och samma dag blev West Coasts köksmästare Fredrik Andersson utnämnd till ambassadör för “Västsvenska Smaker” av Lokalproducerat i väst och Smaka på Västsverige!
– Ja, igår var en väldigt fin dag. Jättekul att det jobb vi lägger ner uppmärksammas, säger köksmästare, och ambassadör, Fredrik Andersson.

Igår presenterades årets nomineringar till White Guide 2013. I kategorin Årets Marina Gastronomi blev restaurang West Coast nominerad tillsammans med 3 andra restauranger. West Coast är i ett fint sällskap, övriga nominerade i kategorin är F12 (Stockholm), Gastro (Helsingborg) och vRÅ  (Göteborg).
För att ta del av alla de olika kategorierna och nomineringar till White Guide 2013, klicka här >>

Och inte nog med det. Igår blev även köksmästare Fredrik Andersson utnämnd till ambassadör för “Västsvenska Smaker” av Lokalproducerat i väst och Smaka på Västsverige!
En av orsakerna är att West Coast och Fredrik aktivt arbetar för att hitta lokala producenter från hela Västsverige att samarbeta med.
– Det är en stor ära för mig att få bli utnämnd till ambassadör för västsvenska smaker – det är något som jag brinner starkt för. West Coast fokus på att arbeta med lokala producenter hänger samman med våra ledord: hållbarhet, miljö och medvetna val, avslutar Fredrik.

– Prisutdelning för ambassadörspriset till Fredrik sker 1 mars på mässan “Passion för mat” som tar plats på Eriksbergshallen, 1-3 mars.
– På White Guide-galan den 4 mars avslöjas vilka som vinner de olika kategorierna till White Guide 2013.

För mer info:
Fredrik Andersson, köksmästare West Coast
Tel: 031-750 89 12
Mail: fredrik.andersson@gothiatowers.com

Krister Dahl, Executive Chef Gothia Towers
Tel: 031-750 89 35
Mail: krister.dahl@gothiatowers.com