Hej alla barn!

Välkommen till vår egen sida! Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig ett ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Läs mer >
Gustav-2-1024x1024

Februarierbjudande!

Gör något kul i väntan på våren! Res till Göteborg tillsammans i februari. Här finns något att göra för alla! Just nu erbjuder vi 20% rabatt den 11-20 februari på alla rumskategorier. Passa på att boka redan idag!

Boka online >

rum från 616:-/vuxen*

Alla hjärtans dag-paket

Alla hjärtans dag varje dag under vecka 7. Samla ihop kompisgänget, din kärlek eller familjen. Spendera kvalitetstid med varandra och unna er en tripp till Göteborg med hotellövernattning, italiensk middag och härlig frukostbuffé. Passa på att boka Alla hjärtans dag-paketet redan idag!

Boka online >

endast 995:-/vuxen

Upptäck Universeum

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt rabatterade entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

Boka online >

rum från 770:-/natt* Club från 695:-/vuxen

Smakresa på Ristoria

Samla ihop kompisgänget, familjen eller kollegorna och upplev en smakupplevelse inspirerad av vår stora italienska matresa. Inkluderar en italiensk meny som delas av sällskapet. Boka vårt mest sociala paket!

Boka online >

från 1088:-/person Club från 1073:-/person