Mindful & Groovy

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mindful & Groovy

januari 30 kl 18:00 - februari 12 kl 20:00

Konstutställning Mindful and Groovy

Konstuställning av Charlotte Olsson:

Mindful & Groovy

Vernissage: Träffa Charlotte fredag 2 februari kl 16.00-19.00 på The Gallery

Konsten som Charlotte ställer ut i vårt galleri under Båtmässan är skulpterad av återvunnet material från havet.
– Havet är den största källan till liv och den största inspirationskällan för mig, säger Göteborgskonstnären Charlotte Olsson.
– Att havet snart innehåller mer plast än fisk gör mig livrädd. Nästan hälften av det syre vi andas kommer från havet. Vad är det vi lämnar vidare till kommande generationer?

Charlottes syfte med utställningen är att skapa uppmärksamhet kring miljöproblemen i haven. Intäkterna för sålda verk går delvis till The Perfect World Foundation.

https://theperfectworldfoundation.se

Bakom Charlotte Olssons glädjefulla målningar ligger ett viktigt budskap gömt. Det handlar om att ta vara på det som redan finns och vara varsam om jordens resurser. Hon skulpterar all sin konst av återvunnet material och av respekt för detta gör hon endast original – aldrig några tryck eller kopior. Så om du har ett konstverk av Charlotte kan du vara säker på att det är exklusivt endast för dig. Hennes konst finns representerad i både privata och officiella samlingar. Charlotte har tidigare ställt ut på Europarådet för mänskliga rättigheter i Strasbourg, Hollywood Road Gallery i London, Decorative Art Fair i London, The Gallery på Gothia Towers i Göteborg, etc.

This is mindful and groovy art for your playful senses!

www.charlotteolsson.se

Detaljer

Börjar:
januari 30 kl 18:00
Slutar:
februari 12 kl 20:00

Arrangör

Gothia Towers
Webbplats:
gothiatowers.com