Konstutställning: Relationer

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konstutställning: Relationer

september 15, 2017 kl 17:00 - oktober 8, 2017 kl 19:00

Relationer – en konstutställning av Eva Lindegren & Mikael Rundqvist

Vernissage

När: Lördag 16 september
Tid: 13.00-17.00
Var: The Gallery, Gothia Towers

Lördag den 16 september öppnar vi upp nästa utställning i The Gallery: RELATIONER
Kom och njut av konst, mingel & träffa konstnärerna 13.00-17.00

Välkommen!

 

Om utställningen: Eva & Mikael, en parutställning

Eva & Mikael arbetar tillsammans på Rundqvists Boktryckeri som funnits sedan 1908. Mikael är den fjärde generationen i företaget där han arbetat med trycksaker hela sitt liv. Sedan 2012 har de arbetat tillsammans med både digitala och analoga trycksaker och har en letterpress verkstad där de gamla teknikerna återupptäcks.

Eva & Mikael vill att konsten skall lyfta känslor och vidga medvetandet på samma sätt som relationer gör. Relationer, både de privata och i arbetslivet, är det viktigaste för att vi ska vara nöjda med livet. Inspirationen kommer i mötet med andra människor och platser, men också från inre resor och upplevelser Eva & Mikael har tillsammans i livet.

Eva & Mikael är båda självlärda konstnärer och har olika vägar in i måleriet. Eva har målat i olja, akryl och akvarell sedan 90-talet men trivs bäst när hon får blanda tekniker och material fritt. Mikael började det grafiska måleriet för ungefär två år sedan och blev trollbunden av det abstrakta. Det grafiska måleriet ger ett spännande grafiskt uttryck med härliga färgkombinationer. Betraktaren kan titta länge och hitta nya detaljer i målningarna. På så vis skapas en ny relation till konstverket. Utställningen blandas av konstverk som Eva & Mikael gjort tillsammans och enskilt med olika tekniker.

www.rundqvistco.se

 

Detaljer

Börjar:
september 15, 2017 kl 17:00
Slutar:
oktober 8, 2017 kl 19:00

Arrangör

Gothia Towers
Webbplats:
gothiatowers.com