Konstutställning på The Gallery: DIVE LIVE

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Konstutställning på The Gallery: DIVE LIVE

maj 7 kl 18:00 - maj 27 kl 20:00

DIVE LIVE på The Gallery, Gothia Towers

I en interaktiv, levande och i allra högsta grad reflexiv utställning välkomnas betraktaren in i en dynamisk och kontrastrik värld. En värld där färgstark abstraktion möter såväl lekfullt figurativ som drömsk, expression.

Vernissage

Välkommen till en sprakande officiell öppning, fredag den 11 maj kl 18.30-21.00, som förutom mingel och konstnärsmöte bjuder på en häftig upplevelse som tar sin grund i den råa, intensiva och explosiva konstnärliga processen: – DIVE LIVE – !

Om DIVE

DIVE har svävat upp som ett av de starkast framväxande namnen inom den digitala konstvärlden. Med över 27 000 följare på Instagram är DIVE (@divemadhouse) redan idag en av de största manliga konstnärerna i Skandinavien på Instagram. Med sitt abstrakta, väldigt färgstarka – ömsomt lekfulla ömsomt drömmiga – uttryck, har DIVEs verk väckt stort internationellt intresse. Inte minst bland aktörer i London, Paris, Guangzhou, Miami, Dubai och Bangalore för att nämna några. Ett par stundande projekt i urval är soloutställningar i Bangalore, Indien och Guangzhou, Kina.

Men innan dess, väntar DIVEs soloutställning i The Gallery Gothia Towers, och den officiella öppningen – DIVE LIVE – lovar en intensiv upplevelse!

Utställningen pågår 7-27 Maj, med officiell öppning – DIVE LIVE – fredagen den 11:e Maj.

 

Kontakt:
Fredrik, “DIVE”:
Instagram: @DIVEMADHOUSE
WWW.DIVEMADHOUSE.COM

 

Detaljer

Börjar:
maj 7 kl 18:00
Slutar:
maj 27 kl 20:00

Arrangör

Gothia Towers
Webbplats:
gothiatowers.com