Weekenderbjudande i mars

  • 12 Feb - 31 Mar

från 560:-/vuxen*

*i Smallrum

Kom till Göteborg helgerna i mars! Här finns något för alla! Göteborg bjuder på ett brett utbud av aktiviteter. Se de spännande berättelserna kring Titanic – The Exhibition eller Human Nature på Världskulturmuseet. Njut av design på Röhsska museet. En weekend är ju heller inte komplett utan att shoppa loss, ta sedan en glas på en av Göteborgs trevliga vinbarer eller se en cool show på The Concept Dinner Club.

Efter en heldag är ni värda en fantastisk middag tillsammans, åk på en kulinarisk resa och prova nya Dinner Time Story eller boka bord i en av våra restauranger!

Reser ni med barn? Upptäck fler saker att göra på sidan Barnens Göteborg samt vad vi gör för våra yngsta gäster på sidan Gothia Towers Kidz. 

I erbjudandet ingår:

  • Logi en eller fler nätter i valfri rumskategori
  • Härlig frukostbuffé
  • Gym
  • Wi-Fi

Erbjudande: Extra förmånligt pris från 560:-/person i delat Small dubbelrum.

Datum: Helgerna 1-3, 8-10, 15-17, 22-24, 29-31 mars 2019.

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.

BOKA

* Erbjudandet gäller alla rumstyper i mån av plats vid bokning av minst 1 natt under perioderna ovan och kan endast bokas online via vår hemsida. Prisexemplet avser per person pris för 2 vuxna i delat Small dubbelrum. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser. Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!