Sommarlovskul på Gothia Towers

  • 25 Apr - 13 Aug

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

I sommar händer det extra mycket kul för våra minsta gäster här på hotellet. Boka nu och få 10% rabatt om du är eller blir medlem. Alla barnaktiviteter ingår.

Förutom allt spännande som hör hotellet till (som att åka glashiss hela vägen upp till våning 29) har vi laddat upp med massor av skoj för de små. De kan tex se på barnbio, träffa vår maskot Egon, besöka vår kidz relax och våra lekrum, sommarpyssla, ansiktsmålning med mera. Här kan du läsa mer om allt kul som händer för våra mindre gäster i sommar.

På restaurangerna fokuserar vi också lite extra på barnen i sommar. Förutom god mat och dryck så kan du även passa på att utmana familjen på en match i dart eller shuffleboard på restaurang Corner. På frukosten dukar vi upp en pannkaksbuffé där kanske Egon dyker upp och säger hej. Vill du se hela vårt restaurangutbud? Läs mer om våra restauranger och boka bord här >>

I erbjudandet ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Hotellfrukosten förgylls med Egonbesök och pannkaksbuffé
  • Utökat barnkoncept, kostnadsfritt som alltid
  • Gym

 

Erbjudande: 10% rabatt på hotellrummet för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. Gäller på alla rumskategorier på Gothia Towers (ej Upper House) i mån av plats.

Period: 21 juni- 13 aug 2023

BOKA

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med 1 extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.

[email protected]
031-7508810

Tips!

  • Göteborg är en fantastisk sommarstad och i år firar vi även Göteborgs 400 års jubileum så det händer extra mycket kul i staden denna sommar! Här kan du läsa mer om idylliska skärgårdsöar, salta bad, myllrande stadsliv, familjeaktiviteter, sightseeing med mera i ett somrigt Göteborg. 
  • Har ni möjlighet att stanna lite längre hos oss vill vi tipsa om vårt logierbjudande: Bo 3 nätter, få 20% rabatt!

 

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!