The Greatest Stars Park Lane

  • 1 Apr - 30 May

från 1689:-/vuxen*

*paketpris

Följ med på en glittrande kväll som hyllar musikhistoriens största och starkast lysande stjärnor. Vår musikaliska resa startar i Las Vegas tillsammans med Tom Jones och Liza Minelli och avslutas i ett gnistrande disco inferno. Där mellan blir det nostalgiska listettor, neonfärgade slagdängor från 80-talet, rockklassiker och dagens världshits framförda av våra fantastiska artister och musiker.

Park Lane ligger högst upp på Avenyn högst 10 minuters gångavstånd från Gothia Towers. I den glammiga lokalen har en massa stora artister stått på scen sedan 90-talet. På fredag och lördag kvällar så är det även nattklubb med celebra gäster på besök så som Mick Jagger, Robbie Williams och Bill Gates.

Läs mer om showen på Park Lanes hemsida >>

 

Paketet innehåller:

  • Del i dubbelrum 1 natt
  • Stor frukostbuffé
  • 3-rättersmeny på Park Lane
  • Biljett till föreställningen

Datum: fredag och lördag 6 september 2019 – 30 maj 2020. Dörrarna öppnas kl.18:30 och showen pågår till 23:00. Därefter förvandlas showkrogen till Park Lane Club, en av Göteborgs hetaste nattklubbar. Som gäst på showen är ni hjärtligt välkomna att stanna kvar på nattklubben och dansa hela natten lång

Prisexempel:
från 1689:-/person* i standard dubbelrum.
från 1864:-/person* i delat Premium Sky dubbelrum med milsvid utsikt och frukost på 29:e våningen.

Enkelrum mot tillägg. Erbjudandet gäller i mån av plats med reservation för ev. ändringar.

Info: Detta paket bokas online fram till 6 veckor före ankomst. Förskottsbetalning sker i samband med bokningen. Avbokning kan göras upp till 6 veckor innan ankomst. Bokningen är därefter bindande.

BOKA

Kontakt hotellbokningen
Tel: 031-750 88 10
Email: room@gothiatowers.com

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till Park Lane Show och Gothia Towers!