Midsommar­erbjudande

  • 6 May - 23 Jun

från 545:-/vuxen*

*i Standard Smallrum

Unna dig ett skönt boende för familjen eller vännerna där alla kan koppla av från vardagsstress med städ och matlagning. Passa på att fira midsommar i Göteborg med en massa aktiviteter för alla. Gothia Towers är granne med både Liseberg och Universeum, endast en kort promenad från Göteborgs paradgata Avenyn och alla härliga uteserveringar.  Hitta det bästa picknickstället i en blomstrande park eller med havsutsikt. Ät sedan en härlig middag tillsammans. Vi rekommenderar att boka bord på vår härliga italienska restaurang Ristoria med det bästa från Italien och som även har en solig uteservering.

Ta del utav vad vi gör för våra yngsta gäster, vad sägs om lekrum, barnmenyer, bordtennis och Kidz Corners by Jollyroom. Läs mer här: För barnen på Gothia Towers >

Ta del utav vad som händer i Göteborg >

 

I erbjudandet ingår:

  • Logi 1 eller fler nätter i valfri rumskategori
  • Härlig frukostbuffé
  • Gym

Erbjudande: Extra förmånligt pris från 545:-/person i delat Standard Small dubbelrum.
Period: 20-23 juni 2019.

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.

BOKA

* Erbjudandet gäller alla rumstyper i mån av plats vid bokning av minst 1 natt under perioderna ovan och kan endast bokas online via vår hemsida. Prisexemplet avser per person pris för 2 vuxna i delat Small dubbelrum. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser. Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!