Lisebergsbesök

Gör något alldeles extra innan eller efter ert möte, konferens eller mässa. I Nordens största nöjespark är det lätt att skaffa minnen som värmer hela året. Med många åk- och upplevelseattraktioner, 5-kamp, spelhus, hundratusentals blommor, underhållning på scen och teater erbjuder Liseberg aktiviteter för alla. Nordens största nöje ligger i Göteborg, helt enkelt och granne med Gothia Towers!

Upplevelser – Aktiviteter

Upplevelse, konferensaktivitet, teambuilding, “en isbrytare” – oavsett vad du väljer att kalla det, så förgyller och höjer en aktivitet er konferens eller ert event. Här har vi ett antal riktigt bra tips på hur ni får gänget i god stämning.

5-kamp
5-kamp är en konst! En klassisk favorit som garanterat lockar till många skratt, och som både passar gammal som ung. Och för att hitta vinnarformen krävs engagemang, kämparglöd och goda förberedelser.

Attraktioner
Vad passar bättre som aktivitet på Nordens största nöje än våra fantastiska attraktioner! Varför inte sätta era gäster på prov i en tur i Balder, Nordens största berg- och dalbana i trä?

Spelhuset
Bjud in alla gäster till en fartfylld omgång i Spelhuset. Det kanske är läge att utmana chefen? Under en timme så har ni tillgång till fria spel och kan köra hur mycket flipper, galoppbanan, basket och arkadspel ni vill!

Liseberg

Boka

Konferensbokningen
Tel: 031-708 83 90
Mail: [email protected]