Fantastiska Disney On Ice

  • 22 Oct - 20 Dec

från 2006:-/familj*

*paketpris

Följ med till en gnistrande värld där äventyr väntar i The World of Disney On Ice! Häng med Musse, Mimmi, Kalle och Långben och andra karaktärer på en minnesparad med ett färgglatt firande med hela familjen. Finns det något bättre sätt att muntras upp i mörka och trista januari?

Läs mer om föreställningen på Disney On Ice hemsida >

Varför inte prova våra familjevänliga restauranger, italienska Ristoria med goda pasta & pizzarätter eller West Coast med smarriga hemmagjorda köttbullar och potatismos? Boka bord för familjen. Få reda på mer om barnen på Gothia Towers >

Paketet innehåller:

• En natt i Standard dubbelrum
• Biljetter till Disney On Ice 2019
• Stor frukostbuffé

Prisexempel: 2006:-/ Standard dubbelrum för 2 vuxna och 1 barn upp till 6 år som sover mellan föräldrarna med biljetter till föreställningen.
Fler barn och extrasängar samt andra rumstyper mot tillägg.

Datum: Paketerbjudandet gäller i mån av plats ankomst fredag 11 januari för föreställning på lördag 12 januari kl. 10:30. Ankomst lördag 12 januari för att se föreställning på söndag 13 januari kl. 10:30.
Med reservation för ev. ändringar.

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.

Info:  Detta paket kan bokas online. Förskottsbetalning sker då i samband med bokningen.  Vi önskar ev. avbokning senast 20 december 2018. Bokningen är därefter bindande. Erbjudandet gäller i mån av plats med reservation för ev. ändringar.

BOKA

Kontakt
Hotellbokningen
Tel: 031-750 88 10
E-post: room@gothiatowers.com

 

Välkommen till Disney On Ice och Gothia Towers!