Elefanter & Noshörningar på Gothia Towers!

Just nu finns här 3 elefanter och 2 noshörningar runt om i vår lobby och vår italienska restaurang Incontro – Animal Parade! Det är The perfect world foundation som är på besök och gör en stor insats i att skapa eftertänksamhet, uppmärksamhet och för att samla fonder till att rädda utrotningshotade djur.

Dala-elefanten har skapats av Grannas AB i Mora, företaget som i snart 100 år har tillverkat Dalahästar, Sveriges nationalsymbol. En annan av elefanterna är “Galadriel” Ljusets Drottning, skapad av fantastiska Helena Blomljus vars vision är att sätta en glimrande guldkant med glitter på livet.

The Perfect World foundation är en svensk, ideell organisation som arbetar med att stötta, belysa och samla in pengar till det hårda arbetet med att bevara våra utrotningshotade djur. Under 2014 dödades cirka 30 000 elefanter för sina betar, och gör vi ingenting snart så kan den vilda elefanten vara utrotad inom de närmaste 10 åren.

Varmt välkommen till oss för att titta på fantastiska konstverk och kanske hjälpa oss samla in resurser för att bevara våra utrotningshotade djur.
Animal Parade finns på plats till den 16 augusti!

Rödele