Earth Hour 19 mars

Earth Hour symboliserar vikten av att arbeta med miljö- och klimatfrågor. Lördag 19 mars mellan kl 20:30 och 21:30 äger Earth Hour rum för tionde gången. Gothia Towers en del av denna globala manifestation som symboliserar vikten av att arbeta med miljö- och klimatfrågor –  något som vi på Gothia Towers och Svenska Mässan gör varje dag, året runt.
Denna timma släcker vi ned i och runt omkring vår lobbybar twentyfourseven samt har hållbara erbjudanden. Våra hallar och vissa publika ytor släcks ned och även ledbelysningen på våra hissar.

Miljö- och klimatfrågor är ett stort fokus hos oss. Vi arbetar löpande med att minska vår energiförbrukning genom att ständigt optimera våra fastigheter, belysning, ventilation, uppvärmning, kyla och beteenden. Earth hour symboliserar för oss vikten av detta arbete.

Vi tar vårt ansvar genom ett medvetet miljöarbete och ett stort samhällsengagemang. Hållbarhet är en av våra fem huvudstrategier och genomsyrar alla delar av vår verksamhet.

Vårt hållbarhetsarbete sträcker sig flera år tillbaka och utvecklas ständigt. Vår ambition är att vara en hållbar mötesplats som är attraktiv för alla såväl idag som imorgon.

 

Läs mer >>