Diskplockare/Restaurangbiträde

Diskplockare/Restaurangbiträde till Volvo Ocean Race målgång

Under Volvo Ocean Races målgång, 21-28 juni, kommer Gothia Towers att bygga upp 3 restauranger där besökare och besättning kommer att kunna njuta av allt från ett glas champagne i nattklubbsmiljö till en grab and go-macka i farten. Närmare 150 personer beräknas arbeta i Frihamnens restaurangområde under dessa dagar, på årets häftigaste event. Är du en av dem?

Diskplockar/Restaurangbiträde
Som diskplockare och restaurangbiträde under Volvo Ocean Race målgång i Göteborgs hamn 21-28 juni har du en viktig roll för att få våra besökare att uppleva en trevlig vistelse. Vi erbjuder dig en händelserik vecka som du inte vill missa!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du har en viktig funktion där du plockar disk och håller rent på ytor, du jobbar nära dina kollegor i kök och bar där du hjälper till att fylla på med både disk och påfyllning i baren.
Tillsammans med dina medarbetare ansvara för att ge snabb och förstaklassig service under de olika anläggningarna på Bananpiren i Göteborg. Arbetet ställer höga krav på service och tydlig gästfokus.

Vem trivs här?
Om du är observant, snabb, trivs i ett högt tempo och har förmågan att kunna läsa av vart du ska rycka in och hjälpa till, kan du mycket väl vara den vi söker. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta, du är orädd, stresstålig och ser det som en självklarhet att leverera service på hög nivå.

En förutsättning är att du kan jobba under hela perioden 21-28 juni, och för rätt personer finns även möjlighet till arbete under sommaren.

Är du intresserad?
Har du vad som krävs för att visa våra gäster vägen till en matupplevelse utöver det vanliga? Skicka in din ansökan snarast möjligt, då vi utför löpande urval.
Sista ansökningsdag 30 april.

Välkommen med din ansökan!

För att ansöka, klicka här >>


Denna rekryteringsprocess sker i samarbete med Adecco

liten


Gothia Towers är ett helägt dotterbolag i Svenska Mässan Koncernen och en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellet, restauranger, konferens- och mässanläggningen. Vi har ambitionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen
www.gothiatowers.com