Vad händer i Göteborg?

  • King Size räksmörgås Gothia Towers

Att göra i Göteborg

 

I Göteborg är det alltid något på gång!

Här finns ett brett utbud av aktiviteter att göra i Göteborg för så väl gammal som ung. Här har vi samlat andra användbara länkar för att göra din vistelse ännu bättre. Sök i eventkalendern vad som är aktuellt just när du kommer till hotell Gothia Towers och vad som händer i Göteborg.
Gothia Towers eventkalender >>
Vad händer i Göteborg denna månad? >>
Göteborgs evenemangskalender >>

Svenska Mässan – Utställningar & Möten

Hos Svenska Mässan som ligger under samma tak händer mycket! Varje år arrangeras ett 30-tal mässor, tex Båtmässan, Bokmässan, En Öl & Whisky mässa, MyDog, EuroHorse och många fler.
Läs mer >>

Liseberg – Nordens största nöje

Hotell Gothia Towers ligger bekvämt nära Liseberg. Här finns något för alla – från hisnande attraktioner till snälla barnkaruseller, som pirrar minst lika mycket i de lite mindre magarna. Parken har öppet sommar, Halloween och vintern Jul på Liseberg på vintern.
Läs mer >>

Universeum – roliga aktiviteter för hela familjen

Nordens största Science Center, tvärs över gatan. Upplev rymden, regnskogen och Oceanen – allt på samma dag. Här finns flera våningar fulla av häftiga upplevelser. Spännande utmaningar och klurig kunskap.
Läs mer >>

Möt världen på Världskulturmuseet

På Världskulturmuseet upplever du mer än bara utställningarna: film, seminarier, festivaler, workshops och livemusik som både är underhållande och utmanande.
Läs mer >>

Se & Göra i Göteborg!

På goteborg.com som är Göteborgs officiella turistguide hittar du många tips om vad du kan se och göra i härliga Göteborg.
Läs mer >>

Nattliv

Djungeltrumman hittar du en guide till Göteborgs nöjesliv.
Läs mer >> 

GOT TOURS – Guidade turer i minibuss

GOT TOURS erbjuder en rad olika upplevelsepaket till dig som besöker Göteborg.  Välj mellan ordinarie turer eller skräddarsydda privata turer.
Läs mer >>

Hillside Cycling – Göteborg Mountain biking

Den ultimata mountainbikeupplevelsen i Göteborgsområdet. Cykla med proffsguider på de lokala banorna som är kända för att utmana, bestående av både upp- och nedfarter som möjliggör snabbåkning. Hemsidan är på engelska.
Läs mer >>

Sightseeing, utflykter och middagskryssingar med Strömma

Få en försmak av Göteborg, en stad full av liv och rörelse. Passa på att utforska staden från både buss och båt med vår partner Strömma. Sightseeing-bussen kliver du smidigt på utanför hotellet. Vi säljer dessa utflykter i receptionen och även Gothenburg Pass som är fyllt med 30 toppattraktioner.
Sightseeing >>
Utflykter >>
Matkryssningar >>
Gothenburg Pass >>

Shopping i staden

I Göteborg betyder shopping i världsklass. Här hittar du såväl de största varumärkena och de mest välsorterade varuhusen, som de minsta specialbutikerna och mysigaste passagerna.
Shopping guide >>
Nordiska Kompaniet, NK >>

Nordstan >>
Arkaden >>
Innerstaden >>

Shoppa utanför staden på Hede Fashion Outlet

Mer än 150 av de hetaste skandinaviska och internationella mode-och livsstilsvarumärkena, 15 min med pendeltåg till Kungsbacka Hede från Lisebergs station. Allt till outletpriser, upp till 70% billigare jämfört med normala butikspriser. Erbjudande till gäster på Gothia Towers. Väl värt ett besök!
Läs mer >>

Utflykter utanför staden

Om du har tid över och stannar lite längre samt tycker om att åka på utflykt och utforska den vackra omgivningen, kolla in Västsveriges turistguide.
Läs mer >>