Cykelmässan utställare

  • Gothia Towers

Cykelbranschens egna mässa!

Välkommen till Svenska Cykelmässan den 3-5 mars 2017 på Svenska Mässan i Göteborg. Mässan för dig som vill ta del av allt som hör cykeln till. Från de vassaste karboncyklarna med elväxel och marknadens tuffaste Mountainbikes till elcyklar och standardcyklar för både barn och vuxna. Förutom alla cyklar finns här också ett stort utbud av cykelkläder, cykeltillbehör och en mängd andra cykelaccessoarer.
Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns ett brett utbud av faciliteter för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi erbjuder 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass på Upper House, vårt 5-stjärniga “hotell i hotellet” med 53 rum och sviter med egen reception, gourmet restaurang med Michelin stjärna och tre våningar spa.

Våra 5 populära restauranger och barer har något för alla smaker och tillfällen. Gothia Towers ligger i centrala Göteborg, mitt i händelsernas centrum vid Korsvägen, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar. Vi ligger nära city med utmärkta kommunikationer, granne med Skandinaviens största nöjespark Liseberg, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor. Gothia Towers är är ett helägt dotterbolag till Svenska Mässans Stiftelse

För utställare! Boka rum vägg i vägg med Cykelmässan på Gothia Towers 3-5 mars 2017
  • Standard enkelrum  1290:-/natt* inkl. frukostbuffé, Wi-Fi och Gym.
  • Standard dubbelrum 1490:-/natt* inkl. frukostbuffé, Wi-Fi och Gym.

*Erbjudandet gäller i mån av plats vid bokning av perioderna ovan och kan endast bokas online via vår hemsida. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser. Övriga rumstyper mot tillägg.

Boka online >>

 

För att boka mer än 6 rum åt gången kontakta oss
Tel.: 031 750 88 10
E-mail: room@gothiatowers.com

Hitta till oss >>

Välkommen till Svenska Mässan och Gothia Towers!