Cirkelträning med PT

På lördagar kör våra Personliga Tränare Nino och Isabella härliga cirkelpass i mindre grupper (max 20 platser). Passen är kostnadsfria för våra hotellgäster och passar både liten och stor. Passen ger en varierad träning för kondition, smidighet, styrka och koordination.

Cirkelträning, alla åldrar
Lördagar kl 09.30-10.00
Cirkelpass med fokus på barnen. Vuxna är självklart välkomna att delta. Är barnet under 8 år vill vi gärna att en vuxen är med.

Cirkelträning, från 15 år
Lördagar kl 17.00-17.45
En genomkörare av hela kroppen. 

Höstlovet 24-31 oktober
Under höstlovet erbjuder vi Cirkelträning med PT varje dag: 17.00-17.30. Fokus på barnen och vuxna är är välkomna att delta. Om barnet är under 8 år vill vi gärna att en vuxen är med.
Lördagarna under höstlovet (24 och 31 oktober) är det även Cirkelträning med PT kl 09.30-10.00 (alla åldrar).

Vi ses 10 minuter före passet startar vid Entré 5 (från receptionen går du mot och förbi vårt galleri The Gallery. Fråga oss gärna på plats). Passets PT kommer och möter upp.
Kom ombytt och klar. Bekväma träningskläder, träningsskor och vattenflaska är bra att ha med.

Cirkelträningen ingår kostnadsfritt för alla våra hotellgäster. Antalet platser är begränsade så boka i förväg för att säkert få en plats, och avboka vid förhinder. Vid utebliven ankomst, som ej avbokas senast 24 timmar före aktuell aktivitet, debiteras 100:-.

Boka & kontakt

Du bokar smidigast i samband med din rumsbokning eller online via länk som du får i din bekräftelse och även i ett välkomstmail från oss 7 dagar innan ankomst. Alternativt kan du kontakta vår bokningsavdelning via telefon eller e-post.

Tel: 031-750 88 10
Mail: room@gothiatowers.com

 

Cirkelträning – barn & vuxna
– Under träningspasset fokuserar vi på barnen med roliga och funktionella lekövningar där vi arbetar med lite högre puls, koordination och balans.
– Denna träningsform riktar sig till alla, ung som äldre är välkomna och ta del av härlig träning.

Cirkelträning från 15 år
– Träningspasset utförs i grupp (max 20 deltagare).
– Detta träningspass ger en varierad och funktionell träning där du förbättrar din kondition, smidighet och koordination.
– Ett träningstillfälle på 45 min består av uppvärmning, varierande stationsövningar och nedvarvning. Instruktioner ges på plats. Inga förkunskaper krävs.
– Gruppträningen är en rolig och effektiv träningsform som bygger på funktionell cirkelträning där du kommer att få utföra övningar med din egen kroppsvikt och redskap.

Träningspassen leds av:
Nino Delgado, fystränare, lic. Personlig Tränare, boxinstruktör.
Isabella Palmqvist, lic. Personlig Tränare, kostrådgivare och hälsocoach.