Börja studera eller söka arbete?

Missa inte mässan inspirationsmässan Kunskap & Framtid som arrangeras hos vår granne Svenska Mässan. Det är en mässa om eftergymnasial utbildning och arbete.

Här får du som är nyfiken svar på frågor om jobb, arbetsmarknad, studier, att studera som vuxen, karriärplanering och mycket mer.
– Målsättningen är at visa upp alla de möjligheter som finns till eftergymnasial utbildning samt kopplingen mellan utbildning och arbetsliv, berättar Hanna Wedin, mässansvarig för Kunskap & Framtid.

Nyhet för i år är: “Kreativt torg” – här samlas utställare inom konst, design, hantverk och mode. I montrarna kommer det pågå olika kreativa processer och parallellt med utställningen kommer det även finnas en scen med föreläsningar.

Kanske vill du bli pilot?
En annan nyhet är “Pilot Flyskole”, en norsk pilotskola från Sandefjord. I pilotskolans monter kommer det bland annat att visas film, besökaren får prova på hur det är att skriva ett pilottest och man har möjlighet att träffa skolans elever och färdigutbildade piloter som berättar mer om sin yrkesvardag.
– Det ska bli jättekul att ställa ut på mässan, vi tror att det finns en marknad för oss i Sverige. Just nu ser arbetsmarknaden ljus ut för piloter och vi hoppas att vår skola kan vara ett bra alternativ för svenska studenter.

Kunskap & Framtid arrangeras 14-16 november 2013.
För mer information: www.kunskapframtid.se