• Julfest1

Årets julfest!

Låt oss på Gothia Towers arrangera er julfest!
Vi erbjuder en exklusiv lokal för julfesten. Vårt prisexempel gäller grupper om minst 500 personer och uppåt. Önskar ni boka fest för ett mindre deltagarantal så skräddarsyr vi gärna en offert.

Lämna över hela ansvaret till oss så levererar vi en totalupplevelse inkluderat mat, dryck och underhållning i en lokal med panoramautsikt över Liseberg!

Lokal

Vi arrangerar er julfest i vår East Banqueting Hall som erbjuder separat entré och panoramautsikt över Liseberg. Vi skapar en julig atmosfär och inkluderar en loungemiljö till drinken och samlingen före julfesten, bordssittning med tillhörande scen för underhållning och, sist men inte minst, bar och dansgolv för dem som vill släppa loss efter middagen. Till detta inkluderar vi även bemanning så som vakt och värdinna för ert arrangemang.

Menyförslag & dryckespaket

Våra menyer är kreerade i samråd med vår egen Executive Chef, Krister Dahl. Krister var Svenska Kocklandslagets lagledare mellan 2005 och 2012 och är den enda i världen med fyra OS-guld i matlagning, vilket borgar för en julfestbuffé i världsklass!
Se vår julbuffé här >>

Underhållning

I samråd med oss skapar du den totala upplevelsen för julfesten. Vi erbjuder ett brett spektra av underhållning inkluderat show, coverband, konferencier och DJ:s i olika priskategorier och för alla smaker.

Bokning & information

Kontakta vår eventbokning
Tel: 031 708 83 90
Mail: events@gothiatowers.com