Årets första vårtecken: Båtmässan startar på lördag!

Nu på lördag startar Båtmässan hos vår granne Svenska Mässan. Här kan du bland annat inspireras av människor som på olika sätt förverkligat sina drömmar inom båtliv och fiske.
Scenprogrammet ”Förverkliga dina drömmar” bjuder på en skön blandning av extrema utmaningar, långfärdssegling, tuffa utbildningar, fiske i exotiska vatten och mycket mer.

Ett av de nya inslagen på årets båtmässa är ”Hitta rätt på sjön – Scenen”. I samarbete med Sjöfartsverket har det skapats en mötesplats där du kan få tips och råd om hur man utnyttjar gamla och nya navigationshjälpmedel, det blir föredrag om sjöräddningsuppdrag, hur dumpat farligt material från andra världskriget hittades mm.
Självklart har barnen sin plats på Båtmässan! Som ung på båtmässan kan du pröva på Funballz, paddla kajak, gå på skattjakt eller bli målad till pirat. Bojan, Liv och Sam finns även på plats och lär ut allt om livräddning!

Detta var ett urval av allt som händer på fantastiska Båtmässan!  För mer information om vad som sker på mässan – besök Båtmässans hemsida: www.batmassan.se
För biljettinfo, klicka här >>

Båtmässan arrangeras 2-10 februari.

Varmt välkommen!