Anders Wester - fotoutställning 4-25 augusti

Anders Wester: Göteborg genom mina ögon

Gothia Towers och The Gallery får besök av Anders Wester och hans Göteborgsfotografier, 4-25 augusti.

”Jag har alltid varit intresserad av bilder och fotografering då min pappa alltid bar med sig sin kamera när jag växte upp på 70-talet. Men det var inte först förrän 2007, när jag själv skaffade mig min första digitala systemkamera, som jag fastnade för detta med fotografering på allvar. Man kunde ju ta riktigt bra bilder utan att det kostade en förmögenhet. Efter ett par år har man nu blivit en inbiten fotograf med egen verksamhet.
Det var någon gång 2008 som jag letade efter några bra bilder över Göteborg när jag insåg att det fanns en marknad då jag saknade bilder ifrån olika områden i stan.
Sagt och gjort, jag fick blodad tand och har nu under några år byggt upp en portfölj som ständigt växer.
Det viktigaste för mig när jag är ute och fotar är att hitta ett bra ljus och lite struktur i himlen om möjligt, så det blir allt att man åker hem tomhänt för det mesta.”
Anders Wester

Anders, som är född och uppvuxen i Göteborg, visar upp fotografier ifrån sin hemstad i storformat i The Gallery. Varmt välkommen!

www.goteborgsfotografier.se