After Dark på Rondo

– premiär 24 januari!

Mittemot Gothia Towers ligger den anrika showkrogen Rondo där publiken både äter och bjuds på underhållning i toppklass. Och 2013 börjar bra, i januari får Rondo väldigt fint besök – nämligen After Dark som levererar en häftig tillställning med glitter, glamour, lyx och spänning. Könsroller utmanas, vänds och vrids i en sprudlande scenshow som helt saknar motstycke. Med andra ord, det blir minnesvärd kväll med högt tempo och en rejäl dos humor.

Senast After Dark gästade Rondo var 2006 med med succéshowen ”La Dolce Vita” som gick för fulla hus. Och nu sex år senare är det alltså dags igen, Christer Lindarw ska tillsammans med Lars-Åke Babsan Wilhelmsson och det största After Dark gänget någonsin, bjuda på en “resa mellan storslaget och intimt, fabulöst sagolikt och hissnande romantiskt i fantastiska kreationer”.

Att se After Dark är att uppleva ett stycke svensk showhistoria. Alltsammans började 1976 på diskoteket Shazam i Stockholm. Tre unga män klev upp på scenen och lanserade en för Sverige ny företeelse – dragshow. Det blev succé över en natt och inom loppet av bara några månader öppnade Christer Lindarw och Lars Flinckman sin egen klubb, som fick samma namn som de döpt sin showgrupp till AFTER DARK. “När alla andra kastade bh:n, då satte vi på oss den!” sa Christer Lindarw som under åren radat upp succéer såväl nationellt som internationellt. Med andra ord missa inte chansen att se After Dark på Rondo!

Fakta:
Premiär den 24 januari – boka på Lisebergs Nöjesbokning: 031- 400100 eller nojesbokning@liseberg.se.
Du kan även köpa hotellpaket hos oss >>