Vi på Gothia Towers har länge haft ett stort intresse för vin i vårt hus. Med allt från Österrike, som är en stor aktör på Heaven 23:s vinlista, till Upper House Dinings spännande vinval för en 5-stjärnig upplevelse – vi har ett otroligt brett utbud.

Vi har även många duktiga sommelierer som arbetar i våra restauranger och vi önskar att varje gäst som besöker oss får en vinupplevelse utöver det vanliga.

Här kommer du att finna intressant läsning om vin, tips, intervjuer med allt från leverantörer till vinmakare, vi kommer arrangera och skapa intressanta vinevent för en mängd olika vininspirerade upplevelser tillsammans med oss.

Information om Vinklubben kommer alltid att finnas i vårt ordinarie Nyhetsbrev men som medlem i vår vinklubb får du förhandsinformaton och bokningsmöjligheter till event och liknande, lite före alla andra. Du får även ett vininspirerat nyhetsbrev då och då.

Hoppas du ska trivas med oss och vår Vinklubb!


 

Intervjuer, artiklar & blogginlägg

15Sep 2016

– 20 oktober på Heaven 23, Gothia Towers. Dags igen för en kväll i vinets tecken med utsikt över stan! Vi får besök av Sergio Sorano från El Coto som kommer guida oss genom en provning med El Cotos godaste viner. Det blir en spännande provning med efterföljande middag på Heaven 23. Pris: Provning & Middag […]


Vill du bli medlem i vår Vinklubb?vinklubben-2