• Upper House Dining

En resa i sinnenas rike

Tänk på en riktigt minnesvärd måltid i ditt liv. Fantastisk mat, naturligtvis. Men antagligen mer än så. Det handlar ofta lika mycket om platsen, tillfället, sällskapet och människorna bakom måltiden.

Välkommen på en resa i sinnenas rike. Njut av fantastisk miljö högt under Göteborgs himmel. Av ett mottagande som är lika varmt och personligt som det är professionellt. Och av maten, förstås. Upper House Dining, med säsongens råvaror i fokus och västkustens fantastiska skafferi som klangbotten. Vi väljer det bästa för dagen och låter kreativiteten flöda. Slå dig ner. Snart kommer första rätten och resan börjar. Du hittar restaurangen på 25:e våningen i Tower 2.
Upper House Dining har en stjärna i Guide Michelin >>

Du kan även boka bord i Upper House Lounge. Läs mer om Loungen här >>

Varje meny är unik

Upper House Dinings meny är bokstavligt talat unik. Exakt vad som står på den bestäms av vilka råvaror som är bäst för dagen. Och naturligtvis av vad du som gäst föredrar att äta.

Vi tar noga reda på om det är något speciellt du inte tål eller helt enkelt inte uppskattar. Därefter släpper vi kreativiteten lös i köket och din sommelier ser till att upplevelsen blir fulländad.

Avsmakningsmeny: 1 250:-/person
Vår meny kan med fördel kombineras med vårt noga utvalda vinpaket: 1 400:-/person
Upper House Dining har öppet tisdag-lördag, från 18.00.

Email: restaurant@upperhouse.se
Tel: 031-708 83 40
www.upperhouse.se

Boka bord onlineUpper House Logo