Lunch

”Allt under ett tak” är lite av valspråket på Gothia Towers. Och att det finns en anledning till det visar sig inte minst i vårt restaurangutbud. Att kunna luncha på nära håll gör mötet mer effektivt, och då det bra att ha mycket att välja på.

Nedan hittar du snabbinfo är våra lunchrestauranger. Fullständig information finns under menyvalet ”Restaurang” ovan.

Estrad

I Estrad serveras en konferenslunchbuffé, bestående av en kötträtt, en fiskrätt samt en vegetarisk varmrätt. Sallad, dessert, måltidsdryck och kaffe ingår.

Incontro

Varje vardag på Incontro erbjuds en härlig Italieninspirerad lunchmeny. Salladsbuffé och kaffe ingår. På helgerna serveras helgbrunch. Mer information finner du på Incontros hemsida: www.incontro.se

Heaven 23

Här serveras lunch inklusive bedövande vacker utsikt över hela Göteborg.  Förrätt, huvudrätt samt en mindre dessert – välj själv om du önskar 1, 2 eller 3-rätters. Mer information finner du på Heaven 23:s hemsida:
www.heaven23.se

West Coast

Vår lobbyrestaurang West Coast lever upp till sitt namn – det är närproducerat, närfiskat och jordnära med finess som gäller. Här serveras lunch måndag-lördag. Mer information finner du på West Coasts hemsida:
www.westcoastgbg.se