Oändliga möjligheter till fest

Estrad är festvåningen med mycket krogkänsla. Här finns barer, scener, dansgolv och en matsal gjord för storslagna trerättersmiddagar. Kanske är det öppna köket den enda show du behöver – här kan du och dina gäster följa kockarnas arbete från råvara till färdiga rätter.

I övrigt är det du och dina behov och önskemål som sitter i högsätet. Din projektledare hjälper dig realisera dem på bästa sätt. Choklad-, whisky- eller ostprovning, maskeradbaler, konserter, shower, bröllop – släpp loss din fantasi. Vi har lösningarna.
Kapacitet: 700 sittande matgäster. 900 cocktailgäster.

Välj efter eget huvud!

Tack vare smarta och flexibla lösningar fungerar Estrad till det mesta. Fräsch som frukostmatsal, trevlig som lunchrestaurang och perfekt för festen, med både bar och scen. Lokalen kan enkelt delas av i upp till tre olika sektioner: servera fördrink i en, bankettmiddag i nästa och show med dans i den tredje. En scen stor nog för en orkester kan enkelt fällas ner från en av väggarna. Behöver du ännu större scen? Tala med våra projektledare så ordnar vi det! Estrad finns också ett showkök där våra duktiga kockar kan visa sina färdigheter och servera gästerna direkt.

Frukost

Frukost på Estrad är en smaklig och avslappnad upplevelse som garanterat ger dig en bra start på dagen. Buffén är rikligt tilltagen och innehåller bland annat nybakat bröd, goda pålägg, yoghurt, müsli, färsk frukt och nybryggt kaffe. Sjunk ner och koppla av!

Lunch

Vår lunchbuffé är rikt varierad och fokuserar på miljö- och hälsomedveten mat. Varje dag har vi tre lunchalternativ: kött, fisk och vegetariskt, varav en av rätterna alltid är soppa. Till detta serveras en inbjudande salladsbuffé och som avrundning något förfriskande. Smakrikt och välgörande.

Middag

Att Estrad är en festvåning utöver det vanliga kommer du också att märka på maten. Våra kockar – anförda av Kocklandslagets Krister Dahl  – arbetar kreativt och tidens anda.  Räkna med läcker mat med stor variation.

Specialkost

Har du gäster som behöver speciell mat? Vi vet hur man ger alla en stor matupplevelse. Men för att kunna göra ett förstklassigt jobb behöver vi veta det i förväg. Uppge därför gärna eventuella önskemål redan vid beställningstillfället. Och om du undrar vad maten innehåller eller hur den är tillagad är du naturligtvis varmt välkommen att fråga.

Anpassat och personligt

Ibland är den personliga vinkeln extra viktig. Därför arrangerar vi gärna skräddarsydda kvällar, till exempel med choklad-, ost- eller whiskyprovning. Aptitretande, utbildande och teambildande på en gång. Har du andra idéer om hur man kan göra en festlig kväll ännu trevligare? Hör av dig, vi hjälper dig gärna förverkliga dem.

Fakta Estrad
  • Antal sittande gäster: ca 700
  • Max antal gäster i lokal: ca 900
  • Scen (utbyggbar): 6 m x 3,40 m, 40 cm hög
  • Ljud, bildskärm (duk) och ljus för multimediaframställning finns.

Vi kan naturligtvis utöka kapaciteten efter dina önskemål och behov. Tala med våra projektledare.

Möjligheter till avdelning

Del 1 Korsvägen:
200 sittande gäster
160 gäster vid bufféservering

Del 2 Skånegatan:
200 sittande gäster
150 gäster vid bufféservering

Del 3 Ljusgården:
300 sittande gäster
250 gäster vid bufféservering

Antal toaletter:
10 st

Entré:
Mässans gata 20 (vid huvudentrén mittemot Korsvägen, en rulltrappa upp)
Handikapphiss finns.

Bokning & information:

Kontakta vår eventbokning
Tel: 031 708 83 90
Mail: events@gothiatowers.com