Frågor & Svar Hotell

När är Incheck- samt utcheckningstid?

Incheckningen är från kl 15.00 och utcheckning är senast kl 11.00. Vänligen medtag och uppvisa giltigt nationell ID-handling eller pass vid incheckning.


Vad har ni för parkeringsalternativ?

 

Vårt Garage

För 375:-/natt (50:-/timme för parkering under dagen, det går ej att förboka dagparkering) parkerar vi din personbil (maxlängd 5 meter) i vårt eget garage, inklusive bort- och framkörning. När du anländer till hotellet ställer du bara personbilen på in- och utcheckningsparkeringen utanför entrén och lämnar nycklarna i Guest Service-disken i samband med incheckning. Personbilen parkeras tryggt och säkert i vårt låsta garage fram till senast kl 13.00 på avresedagen. En sådan garageplats bokar du enklast i samband med din rumsbokning eller via länk som du får via välkomstmail, alternativt kontaktar bokningsavdelningen via telefon eller e-post.  

Focus P-garage

Vi erbjuder möjlighet att förboka parkering i vår inhägnade avdelning i närliggande Focus P-hus för 195:-/natt (gäller från 15.00 på ankomstdagen till kl 13.00 på avresedagen). Parkering efter utsatt tid finns i mån av plats, vänligen kontakta Guest Service. Har du förbokat så kan du åka direkt till P-huset innan du checkar in. Kör in i mittfilen i Focus P-hus och vidare upp till plan 3. Där finns en inhägnad och låst avdelning för Gothia Towers gäster. Ring på klockan så blir du insläppt och får din parkeringsbiljett. Har du inte förbokat, kontakta Guest Service när du kommer så hjälper de dig att boka, i mån av plats.
Maxhöjden i Focus P-hus är 2.05 meter.

Från och med den 3 juli 2017 börjar vi med scanning av registreringsnummer. Du behöver då ha uppgett ditt registreringsnummer och mobilnummer innan ankomst och kan då köra direkt till Focus P-hus, plan 3. Bilens nummerplåt scannas och bommen öppnas automatiskt för dig vid entrén till hotellets inhägnad. OBS! De sex sista siffrorna i ditt mobilnummer kommer att användas som kod till grinden när du hämtar ut din bil.

Undantag: Har du en utlandsregistrerad bil (undantaget Norska och Danska bilar) eller om du har köpt en egen nummerplåt så kan systemet inte läsa av den. Du behöver då inte lämna ditt registreringsnummer utan hämta  i stället en biljett hos Guest Service innan du kör till parkeringshuset.

När du har parkerat tar du hissen eller trapporna till plan 2 och kan via glasbron gå inomhus hela vägen till hotellet och checka in i receptionen.

Förboka gör du smidigast i samband med rumsbokning eller online via länk som du får i ett välkomstmail från oss 7 dagar innan ankomst. Alternativt kontaktar bokningsavdelningen via telefon eller e-post.

Från och med 1 juli 2017 kommer Focus P-huset att vara öppet 24 timmar om dygnet. Fordons maximala höjd i Focus P-hus är 2,0 meter.

Printvänlig vägbeskrivning och information Focus P-hus >>

 

Hallparkering

Vid vissa tillfällen öppnar vi upp våra mässhallar och erbjuder parkering där till det förmånliga priset 250:-/dag, gäller från 15.00 på ankomstdagen till kl 13.00 på avresedagen (perioden 1 juli – 5 augusti 2017 får man stå till kl. 17.00). Då kan du åka direkt till parkeringen innan du checkar in. Kör in i den vänstra filen i Focus P-hus och vidare upp till plan 2. Kör över bron för att komma till Hallparkeringen. Ring på klockan så blir du insläppt. Har du inte förbokat, kontakta Guest Service när du kommer så hjälper de dig att boka, i mån av plats.
Maxhöjden i Focus P-hus är 2.05 meter.

Från och med den 3 juli börjar vi med scanning av registreringsnummer. Du behöver du ha uppgett ditt registreringsnummer och mobilnummer innan ankomst och kan köra direkt till Hallparkeringen (via Focus P-hus). Bilens nummerplåt scannas och bommen öppnas automatiskt för dig vid entrén till hotellets inhägnad. OBS! De sex sista siffrorna i ditt mobilnummer kommer att användas som kod till grinden när du hämtar ut din bil.

Undantag: Har du en utlandsregistrerad bil (undantaget Norska och Danska bilar) eller om du har köpt en egen nummerplåt så kan systemet inte läsa av den. Du behöver då inte lämna ditt registreringsnummer utan tryck på hjälpknappen vid bommen för att bli insläppt.

Förboka gör du smidigast i samband med rumsbokning eller online via länk som du får i ett välkomstmail från oss 7 dagar innan ankomst. Alternativt kontakta bokningsavdelningen via telefon eller e-post.

Printvänlig vägbeskrivning och information Hallparkering >>

 

Elbilsparkering

– ladda din bil samtidigt som du parkerar
Vi erbjuder parkeringsplats för din elbil i samband med boende hos oss. Kostnad: 375:-/natt.
För att boka parkering, kontakta vår rumsbokning och uppge bokningsnummer.
Email: room@gothiatowers.com eller tel: 031-750 88 10


Tesla Destination Chargers

– ladda och parkera din Teslabil
Vi erbjuder parkering och laddning för Tesla bilar hos oss på Gothia Towers. Kostnad: 375:-/natt.
För att boka parkering, kontakta vår rumsbokning och uppge bokningsnummer.
Email: room@gothiatowers.com eller tel: 031-750 88 10.

För kortare parkering och laddning, var vänlig konstakta vår Guest Service:
Email: guestservice@gothiatowers.com eller tel: 031-750 89 40

Läs mer om Tesla Destination Chargers >>

 

För samtliga parkeringsalternativ gäller ett begränsat antal platser. Vi har stor efterfrågan på våra garageplatser, vi rekommenderar därför att boka i god tid.

 Övrig parkering för bil och buss

För att se parkeringskarta över Göteborgs Stad, klicka här >>

För kortare parkering och laddning, var vänlig konstakta vår Guest Service:
Email: guestservice@gothiatowers.com eller tel: 031-750 89 40

För samtliga parkeringsalternativ gäller ett begränsat antal platser.


När serveras frukosten?

Måndag – fredag 06.30-10.00
Lördag 07.00-11.00
Söndag 07.00-11.00

Expressfrukost på Bryggan

Ska du upp tidigt eller har bråttom? Missa inte vår Expressfrukost som serveras på Bryggan, alldeles bredvid frukostrestaurangen Estrad.
Välj själv om du vill äta på plats eller ta med dig.

Öppet: Måndag-söndag 04.30-07.00.
Utbud: Vår expressfrukost består av frallor, juice, råsaft, frukt, yoghurt, croissant samt pain au chocolat.


Har ni frukost för allergiker?

Ja, vi har ett stort frukostutbud. Där ingår bland annat glutenfria samt laktosfria alternativ.


Wifi?

Vi erbjuder gratis wifi i hela vår anläggning.


Liseberg & Universeum

Våra grannar Liseberg och Universeum lockar många på sommaren.
För Lisebergs öppettider, klicka här >>
För Universeums öppettider, klicka här >>


Barnpolicy & familjerum

1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.

Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.


Pool

Du kanske har sett att det hänger en pool på utsidan på vårt mittersta torn? Den tillhör vårt systerhotell Upper House och finns på spat. När du bor på Upper House ingår entré till vårt spa (som har 16-års gräns).
För dig som bor på Gothia Towers erbjuds specialpris för att besöka Upper House Spa, läs mer >>

För dig som vill bada finns Valhallabadet nära.
Läs mer om Valhallabadet >>


Kvarglömt

Har du glömt något i vårt hus?  Ring oss:
Måndag-fredag samt söndag, kl 10.00-15.00 på telefonnummer: 031-750 88 76
Övrig tid kan du maila oss: lf@gothiatowers.com


Hur bokar jag rum med ett presentkort?

Har du presentkort eller värdecheck bokar du direkt via telefon eller email.


Hur ändrar/avbokar/kontrollerar jag min bokning?

Bokningar gjorda på vår hemsida kan ändras/avbokas/kontrolleras online. Klicka på rubriken “Boka” och sedan ”Ändra onlinebokning”.
Bokningar gjorda direkt via telefon eller email till hotellet visas inte på hemsidan. För att ändra/avboka/kontrollera en bokning – kontakta hotellet direkt via telefon eller email.
Har du bokat boende hos oss via en agent (tex booking.com) behöver du kontakta dem för att ändra/avboka/kontrollera din bokning.


Kan jag boka via hemsidan utan att ge ut mitt kreditkortsnummer?

Alla bokningar som görs via hemsidan måste alltid garanteras med ett giltigt kreditkortsnummer.
Betalningen sker på plats om inget annat anges.


Jag har inte fått någon bokningsbekräftelse, vad gör jag?

Kontakta hotellet så skickar vi en bekräftelse manuellt. Saknar du bekräftelse vid ankomst går det bra att checka in med namn.


Hur blir jag medlem i stamgästprogrammet Club Gothia Towers?

Ansök om medlemskap här >>.


Hur gammal måste jag vara för att få bo på hotellet?

Du måste ha fyllt 18 år för att kunna checka in på Gothia Towers.


Får man ha djur på ert hotell?

Vi tillåter endast hundar på ett fåtal rum. För att boka dessa, var vänlig ring eller skickat ett email direkt till hotellbokningen.