Focus P-hus

Vi erbjuder möjlighet att förboka parkering i vår inhägnade avdelning i närliggande Focus P-hus för 195:-/natt (gäller från 15.00 på ankomstdagen till kl 13.00 på avresedagen). Parkering efter utsatt tid finns i mån av plats, vänligen kontakta Guest Service. Har du förbokat så kan du åka direkt till P-huset innan du checkar in. Kör in i mittfilen i Focus P-hus och vidare upp till plan 3. Där finns en inhägnad och låst avdelning för Gothia Towers gäster. Ring på klockan så blir du insläppt och får din parkeringsbiljett. Har du inte förbokat, kontakta Guest Service när du kommer så hjälper de dig att boka, i mån av plats.

För att enkelt kunna köra direkt till vår inhägnade del i Focus på plan 3 när du kommer behöver du ha uppgett ditt registreringsnummer och mobilnummer innan ankomst.  Bilens nummerplåt scannas och bommen öppnas automatiskt för dig vid entrén till hotellets inhägnad. OBS! De sex sista siffrorna i ditt mobilnummer kommer att användas som kod till grinden när du hämtar ut din bil.

Undantag: Har du en utlandsregistrerad bil (undantaget Norska och Danska bilar) eller om du har köpt en egen nummerplåt så kan systemet inte läsa av den. Du behöver då inte lämna ditt registreringsnummer utan hämta  i stället en biljett hos Guest Service innan du kör till parkeringshuset.

När du har parkerat tar du hissen eller trapporna till plan 2 och kan via glasbron gå inomhus hela vägen till hotellet och checka in i receptionen.

Förboka gör du smidigast i samband med rumsbokning eller online via länk som du får i ett välkomstmail från oss 7 dagar innan ankomst. Alternativt kontaktar bokningsavdelningen via telefon eller e-post.

Glöm inte att klicka på länken i ditt välkomstmejl för att uppdatera dina uppgifter!

 

Printvänlig vägbeskrivning och information Focus P-hus fr.o.m 3 juli 2017 >