Christmas at Gothia Towers

  • Christmas at Gothia Towers

Christmas at Gothia Towers

Julen är snart här! Först en härlig sommar förvisso men tiden går fort!

Julen startar 17 november kl 18.00! 

Vi vill gärna inspirera till att tänka på varandra för att alla ska få ha en jul som är hållbar, en tid på året då vi kan hjälpa varandra och ge en medmänniska ett stöd för att tex kunna ge sina barn julklappar. Vi har så klart även vår årliga julkappsinsamling till Göteborgs Räddningsmission där du kan skänka en klapp eller två till utsatta barn. Vi kommer även att ha flera aktiviteter där vi alla kan vara med att hjälpa till att bidra!

Under julen kommer det att poppa upp flera happenings, aktiviteter och events i vårt hus. Du kommer att kunna läsa om allt här framöver.

Julklappsinsamling: 17 november-11 december

jul på gothia towers

Vår årliga julklappsinsamling startar 17 november och pågår till 10 december. Julklappsinsamlingen arrangeras tillsammans med Göteborgs Räddningmission och julklapparna går i första hand till behövande barn i Göteborgsregionen. Förutom Räddningsmissionens egna verksamheter delas de även ut till omkring 30 olika föreningar, organisationer och kyrkor.

När: Öppet alla dagar 17 nov-10 dec
Hur: Nya klappar (ej begagnade saker) och julklapparna ska vara oinslagna*
Var:  Paketinsamlingen sker i hotellobbyn, torn 1 där en stor julklappslåda står och väntar!

*Eftersom vi vill kunna dela ut klapparna med omsorg om varje barn vill vi att de skall vara nya och oinslagna. På så vis kan vi glädja och uppfylla alla önskningar med rätt gåva.